Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra fashwatches.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og fashwatches.dk.

Generel information
Denne online shop drives og ejes af:

Fashwatches IVS
CVR-nr.: 38021834

Fashwatches
Rødtjørnevej 17
4340 Tølløse
Tlf.: +45 42423657
E-mail: fregneheidi@gmail.com

Bankkonto:
Reg: 9040
Konto nr.: 12900147855

Betalingsmuligheder
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, VISA, (vi tager ikke gebyr for betaling med disse kort), Mobilepay samt paypal.

Bankoverførsel til Reg. 9040 Konto 1290147855 (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen)

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra fashwatches.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering
Vi benytter Post Danmark som vores leverandør af forsendelser.
Alle bestillinger sendes indenfor 1-3 hverdage.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse, samt om den skal omdeles eller ikke omdeles.

Vi leverer til følgende lande: Danmark.

Reklamationsret
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Fashwatches
Rødtjørnevej 17
4340 Tølløse

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Gerne ordrenummer og eller fakturanummer. Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

Bemærk: Vi modtager ikke returpakker pr. efterkrav.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne pakke varen ud, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på fashwatches.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) Har modtaget din vare
b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis
c) Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.